A.L.T

A.L.T

A.L.T er en ansigtsløftingsteknik og er en del af Rosenbergteknikken.


For at få det ønskede resultat, skal du regne med minimum 6 behandlinger. Her vil der blive arbejdet med de 97 muskler i ansigtet, hårbunden, halsen, nakken og den øverste del af skuldrene. Massagen er fantastisk at modtage, og man ser og mærker hurtigt afspænding og velvære i hele kroppen. Huden bliver hurtigt mere levende og får en sund udstråling.


Med A.L.T er det formålet at slippe gamle spændinger/stress og ubehag, og finde tilbage til den afslappede tilstand, som var engang.


A.L.T gør huden mere elastisk, musklerne mere spændstige og ansigtsudtrykket mere imødekommende. Krop, tanker og følelser hænger sammen. Musklerne i vores ansigt er vores følelsesudtryk. En afspændning af disse, giver større velvære i hele vores krop, og dermed et større overskud til at møde livet. Ved at ændre vores fysiske spændinger i ansigtet, kan vi ændre vores følelsesmæssige tilstand.

 

A.L.T kan også lindre migræne, forbedre bidfunktionen og mindske stress.

 

Udover at være en uovertruffen skøn behandling, som giver velvære i hele kroppen, mindskes rynker, poser under øjnene og man får et løft af ansigtets muskler.
Book en tid

ClinicRelease


Betina Bundgaard

Fællesvej 16

Frederikssund


Telefon: 5099 6521

E-mail: clinicrelease@gmail.com

A.L.T: 500 kr.  (45 min)

Kranio-sakralterapi og healing: 600 kr.

(45 min)

Laserterapi: 350 kr. (30 min)